Komedi i green room vid poängutdelning

Komedi på hög nivå när artisterna får standins på sina platser under utdelningen av poängen. studiomannen Henke von Z agerade En Eric Saade som vi aldrig sett honom förr, precis som Rickard Olsson sa. Han satt nämligen med den lysande startnumret på huvudet. Den manliga Linda Bengtzing visste flrst inte ens vilken han var för att nästa gång kameran fastande på honom vända ryggen mot kameran och ducka medan Sara Varga skakade på huvudet. Det visade sig bli Sara Varga som vann och körtjejen Anna Andersson sa sköämtsamt att de förökat sig under resans gång samt att de skulle göra något barnförjudet på efterfesten. Gissar att det kommer bli lite barnvänligare tacktal ikväll när det verkligen gäller.

Nu är det några timmars paus och sedan blir det veckans nervpirrigaste två timmar. *phu*

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *