Sanna glad över sin placering

Sanna Nielsen som till slut fixade en fjärdeplats låg trea efter juryernas röster. Hon fatatde inte riktigt vad som hände där i green room men Bobby Ljunggren satt och gjorde tecken åt henne att hon låg på tredje plats. Då kom tankarna hos henne.

– Men Gud! Nu kan ju allt  hända, säger hon.

Att stå på Globens scen och blicka ut över en fullsatt arena och få sjunga för en sådan publik kan hon inte riktigt sätta ord på, så mäktig är det. Och då kände hon att hon vill bara inte gå av scenen.

Jag som satt på läktaren med full överblickkan förstå hennes känslor för även om jag inte sjunger själv var det en laddad, magiosk stämning med flera tusen jublande människor. Att då få stå och sjunga för denna publik måste vara ett privilegium som heter duga…

Eric Saade var förstås överväldigad och lycklig och sa vid ett tillfälle till en journalist att frågan ”om han var beredd på detta” är dagens dummaste.

Nu blir det efterfest på Globen annex hela natten lång så nu loggar jag ut här. Vi höres!

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *