The Moniker: Jag blir bara nervös i green room

The Moniker haffades också efter genrepet igår. Han hann ladda upp mellan andra chansen och finalen. Han tror dessutom att det är bra att vara inne i det, och med tanke på att han varit krasslig så var det nog bara bra att lunga ner sig några dagar. Han är väldigt nöjd med genrepet.

–          Det känns skitbra, det gjorde det faktiskt. Jag har fått respons från grabbarna, var tvungen springa ut och kolla med dem, hur var det? Skitbra sa han så jag är helnöjd.

The Moniker är från andra chansen och var alltså sist in i Globen tillsammans med Sara Varga. Jag undrade om han ser det som ett underläge.

– Jag tycker jag är i underläge hela tiden faktiskt för att de är mer etablerade många av de här och det är inte jag.

Han tror ändå det var bra för honom att få komma till andra chansen när han nu ändå gick vidare för då fick folk höra låten två gånger till. Det känns fint för honom att komma till globen på det sättet. Om han är nervös då?

– Nej men jag kommer bli jäkligt nervös när jag sitter där märker jag. Där uppe på scen blir jag inte nervös för där mår jag bäst och det är bästa platsen jag vet. Men där borta,  jävlar vad nervös jag kommer vara!

Som sista fråga fick han svara på om han tror på sig själv.

– Det ska man alltid göra! Kom det snabbt som svar.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *