Ikväll gäller det för Saade

Ikväll gäller det för Eric Saade med team att göra sitt allra bästa och förhoppningsvis få Europa på fall. Tittar man på hur det gick i tisdags när bland annat Norge missade en finalplats så är egentligen ingen säker. Jag tror dock att något annat än finalplats för Sveriges del vore otänkbart. Såvitt han av någon anledning inte lyckas göra bort sig totalt.

Från första semifinalens länder fick jag med åtminstone sex av de 10 favoriterna. Något som får sägas vara helt okej. De som knep en finalplats då och nu alltså väntar tillsammans med the big 5 på att startfältet ska bli komplett är Serbien, Litauen, Grekland, Azerbajdzjan, Georgien, Schweiz, Ungern, Finland, Ryssland och Irland.

Idag har jag varit ute i stort sett hela dagen med en kompis som gör lite jippon med sitt gäng från kyrkan, men lämnade deras grillfest med tillhörande show strax efter 19 för att hinna åka hem till TV:n i god tid. På hemvägen inhandlades såväl dryck som chips. Fattas bara en kudde, dricksglas, och en filt så är jag redo för kvällen. Lutar åt att det blir till att mikra en vetekudde också, efter en hel dag ute kan nog lite värme göra nytta för en stel handled.

Jag har mina misstankar om ungefär mellan vilka låtar det kommer stå på lördag men eftersom finalstartfältet inte är komplett väljer jag att avvakta med att berätta dessa mer ingående. Kan däremot säga att jag tror Danmark och också lurar på en finalplats ikväll. Israels Dana International hade en betydligt bättre låt 1998 och kan likaväl flippa som floppa ikväll.

En sak till innan jag lämnar bloggen för en stund… Heja Eric Saade och Fredrik Kempe!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *