Saade och ESC viktigare än tån

Det tog ett tag med sedan lade SVT ut även finalen på play. Jag passade då på att kolla upp alla frågetecken kring Saades placeringar och poängskillnad. Man kan då inte klaga på att det var spänningsfattigt i år i alla fall. Först ropades Sverige upp sist av alla på semin och sedan den rafflande omröstningen där de höga poängerna drog åt alla möjliga och ibland omöjliga håll.Dessutom skulle jag muta mössen med godis när de började gnaga galler mitt under omröstningen och lyckades drämma tån i soffbenet. Det gjorde djävulskt ont men eftersom det inte blödde och den gick att röra på blev det snabbt en prio fem eller nåt sånt. Att hänga med i omröstningen är ju faktiskt mycket viktigare! 😉

Jag tycker det är väldigt roligt i alla fall att vi vann vår semifinal, och att vi framför allt fick en så pass bra placering som en tredjeplats. Det är absolut inte fy skam även om en liten del av mig inte blir nöjd förrän vi tar hem vår femte seger. Azerbajdzjans vinnande bidrag är bra men om jag fått välja hade jag ännu hellre sett Finland på den platsen eller den tjej som jag inte minns landet på men som sjöng helt underbart om en ängel och hade sandskapande på skärmen bakom sig. Det var en låt jag fastnade mycket för!

Saade under MF-rep tidigare i år

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *