Massor av MF-artister i rutan i sommar

I lördags drog sommaren igång. Det som för mig kännetecknar att sommaren faktiskt är här, det är när Allsångerna och Sommarkrysset drar igång. Framför allt Skansens allsång. I lördags kunde vi som befann oss på Grönan få njuta av såväl den omåttligt populära Eric Saade som Patrik Isaksson, killen det varit lite tyst om på sistone som som numera börjar ta för sig av rampljuset igen.

Eric Saade kommer för övrigt till Skansen senare i sommar liksom flera andra av årets och tidigare års deltagare i melodifestivalen. Imorgon kommer till exempel Danny på besök. Den jag ser mest fram emot är dock vår egen Malena Ernman som jag fick bra kontakt med tidigare och som har en väldigt härlig personlighet och skön humor.

Eric Saade, sommarkrysset 2011
Patrik Isaksson, Sommarkrysset 2011

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *