Måns går från Melodifestivalen till allsång

Måns Zelmerlöw kan uppenbarligen inte bara leda Melodifestivalen (programled. 2010). Han kan leda allsången också, om än trevande och aningen förvirrat i början med lite småfel här och där. Lagom till extranumren efter sändningen som gick utan problem hade Måns blivit så varm i allsångskläderna att han till och med lät publiken kasta ur sig samtalsämnen som han sedan kommenterade kort och utan inövande i väntan på att musiken kunde dra igång. samtalsämnen som avverkades handlade om såväl trafik som Justin Bieber, Kerstin (Anders Lundins fru och fortfarande med i allsångskören) och – just det – Måns själv! Detta bådar gott för framtiden.

Att vädret sedan var helt underbart på premiärdagen och inte kunde bli bättre, det gjorde knappast saken sämre. Danny tycks ha varit kvällens mest populära artist och gjorde just In the club. Han var också den mest efterfrågade på signeringen. Det gick inte många sekunder mellan ropen efter Danny vid signeringsfållan och han hann inte heller skriva autografer till alla innan han drogs iväg för att hinna med ett flyg.

Måns Zelmerlöw som programledare
Danny
September

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *