Malena och Pernilla Andersson uppträdde på veckans allsång

Allsången gjorde igår sitt fjärde program av åtta sammanlagt. Denna gången kunde man bland Bo Kapers orkester och Lena-Maria Klingvall också hitta Pernilla Andersson och vår egen operasångerska Malena Ernman som också är hovsångerska. Dagen var varm och skön och vi i vårt gäng roade oss med att överraska Måns, fota, prata om allt möjligt och ha allmänt trevligt – precis som vi brukar ha. På kvällen, 30 minuter innan det var dags att hämta pressbrickan, kom den istället via personlig leverans av den pressansvariga. Tack så mycket för den servicen! 🙂

Malena Ernman fick jag ett snack med redan under eftermiddagen medan allsångsdebutanten Pernilla Andersson haffades efter programmet. Intervjuerna kommer inom väldigt snar framtid, en och en.

Måns leder uppvärmningsallsång
Måns mitt i publiken

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *