Johnny Logan tar Lindas plats i allsången

Såhär på sommaren kan jag nästan räkna Djurgården i Stockholm som mitt andra hem. Är det inte allsången på Skansen så är det Sommarkrysset hos grannen bredvid, närmare bestämt Gröna Lund. Denna vecka skulle ju Linda Bengtzing ha varit aktuell för ett allsångsbesök men hoppade av. En av våra många Melodifestivalprinsessor. Jag anser att det bara finns en drottning och de som känner mig vet nog vilken jag tänker på då…

Den som nu tar Lindas plats är inte heller så liten i musikvärlden, legenden Johnny Logan. Han vann Eurovision Song Contest 1980 med What’s another year och 1987 med Hold me now. Bägge är idag något av en klassiker. Dessutom slog han till och vann tävlingen en tredje gång men nöjde sig då med att ”bara” stå som låtskrivare. Sången överläts till Linda Martin som så vackert frågade Europa Why me. På tisdag står Mr. Logan alltså på Sollidenscenen. Jag ska dit och kameran följer självklart med!

Så här såg det ut förra veckan när Eric Saade körde allsång

Eric under Popular

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.