Snart tid för låtskrivarna skicka in till MF 2012

Sommaren får väl sägas snart vara över. De flesta har återgått till sina jobb och skolor, temperaturen har börjat smyga sig neråt och det blir fort mörkt. Allsång på Skansen hade sitt sista program den 16 augusti och Sommarkrysset tackade för den gångna säsongen 4 dagar senare.

Nu är det snart september och låtskrivarna får snart skicka in låtar till 2012 års Melodifestival. Detta kommer de med verk utgivna kunna göra mellan den 1 – 20 september. Därefter kommer städerna och biljettsläpp och allt det andra. Städerna ska redan vara klara vad jag har hört så det ska bli riktigt intressant att se vilka det blir i år, i alla fall de man inte redan vet. Två vågar jag nämligen i princip säga att jag vet då de blivit något av en tradition och att finalen går i Stockholm borde väl vara självskrivet ändå? Ytterligare en har jag hört rykten om som ska vara ganska sanna. Sedan får vi se, kanske Gävle igen? Man kan alltid hoppas… 😉

I så fall vet jag vilket hotell det blir, det där speciella och familjära sexstjärniga som brukar vara billigt. Bara man ringer och förvarnar sin mor om att ”du kommer få besök den och den dagen”. I andra änden hörs ett ”okej, vilka dagar är det? Vad roligt! Jag har förresten ett par tröjor som skulle passa dig perfekt…” Känns det där igen för er?

Det hotellet ska jag för övrigt boka in mig på redan i oktober då Johnny Logan kommer till Hamrånge. Biljett ligger redan och väntar. Det är ändå inte så ofta som en trippel Eurovsionvinnare besöker Gästrikland.

Jag och Johnny Logan under hans Skansenvisit i somras. En mycket trevlig pressansvarig var vänlig nog att agera fotograf.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *