Programledarna avslöjas imorgon

Det är sedan tidigare klart att Lotta Bromé leder webjokerfinalen. Till själva Melodifestivalen har det ryktats om att Sarah Dawn Finer ska vara klar som programledare, men jag har inte sett något om att det faktiskt stämmer. Däremot gick SVT ut ikväll med att bloggaren, programledaren och komikern Gina Dirawi är klar som programledare för 2012 års festival. Vem eller vilka hon kommer få hjälp av får vi veta imorgon då SVT släpper även resterande. Jag kan mycket väl tänka mig att Sarah Dawn Finer hör dit samtidigt som jag har lite svårt att tänka mig henne på just denna position för ögonblicket. Det är betydligt lättare att se henne framför sig med en mikrofon i handen, sjungandes. En sak har jag dock lärt mig, det är att aldrig underskatta någon för det kan faktiskt bli bra, se till exempel på Kristian Luuk som gjorde det alldeles lysande. Sedan finns förstås en del bottennapp men de går jag inte in på nu…

Nu ska jag istället göra kudden sällskap, och återkommer imorgon med mer. 🙂

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *