Afrodite tioårsjubilerar med ny discodänga

Afrodite var med 2002, under det första året som Melodifestivalen drog ut på turné. Det var exakt 10 år sen så detta kan ses lite som ett jubileum för deras del. De är glad över att vara tillbaka och var inte sen att tacka när jag inledde intervjun med ett ”välkommen tillbaka”.

Nu har tjejerna inte legat helt på latsidan under dessa år, de har nämligen försökt tre gånger tidigare utan att komma med. Tills nu, då de alltså tioårsjubilerar.

– Det passar ju väldigt bra, det gör det. Good timing kan man säga. Gamla minnen o skapa nya, det är därför det är jätteroligt, säger Kayo.

Vad är skillnaden mellan 2002 och 2012?

Efter en kort fundering kommer de fram till att det är klart det kommer bli skillnad, det är mycket större nu. De var med första året som detta konceptet med deltävlingar och turné sjösattes och vi fick möjlighet till att resa runt för att se melodifestivalen live, alternativt jubla över att det äntligen gavs chans att få uppleva melodifestivalen precis runt ens egen husknut.

– på alla sätt o vis så det kommer vara skillnad men också lite bekant, träffa alla kollegor o så, tycker Kayo.

Och så har vi låten, The boy can dance, skriven av bland annat Figge Boström. Den beskrivs av Gladys del Pilar som en låt med glädje och liv. Tillsammans ska de tre i vår bjuda svenska folket på en glittrig, glädjerik låt. En ny discodänga.

– De som gillade Never let it go kommer absolut gilla den här, slår Gladys fast.

Afrodite

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *