Många olika stilar i Växjö och Göteborg

När de två första startfälten presenterades på måndagen var det två näst intill fulltaliga startfält som trädde fram. Den enda som inte kunde närvara var en av förra årets programledare, Marie Serneholt som nu tar klivet tillbaka till tävlande artist.

Växjös startfält

I Växjö kommer förra årets deltagare Loreen och The Moniker att fightas mot Abalone Dots, Thorsten Flink som såg rätt hård ut på själva presentationen, hårdrocksgruppen Dead by April, Marie Serneholt, Sean Banan och Afrodite.

Göteborgs startfält

I Göteborg kommer Thomas Di Leva att möta en mer popig Andreas Lundstedt, en ung Ulrik Munther, Hillbillygruppen Top Cats, de mindre kända Mimi Oh och David Lindgren, Sonja Aldén samt Timoteij som återvänder till tävlingen.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *