The Moniker: ”Det var så jädra kul tid”

The Moniker gjorde debut förra året med sin glada Oh my God och slutade på en tredjeplats i finalen. Årets låt heter I Want To Be Chris Isaak (This Is Just The Beginning).

Deltagande i Melodifestivalen 2012 fanns inte ens i hans tanke förrän de ringde från skivbolaget bara dagar innan deadline och frågade om han hade någon låt. Då kollade han igenom skrivna låtar och såg I want to be Chris Isaac (This Is Just The Beginning). Låten passade dessutom inom ramarna för 3 minuters-gränsen. Melodifestivalen 2011 var den roligaste tiden i livet för honom.

– Det var så jädra kul tid så jag vill va med igen.

Låttiteln kan ge upphov till en del funderingar om bakgrunden. The Moniker tycker att Chris Isaac är en grym kille och första minnet av Chris är när han gjorde Wicked game ihop med Helena Christensen.

Han såg jädrig cool ut då vem vill inte va honom?

The Moniker tycker det känns jättehedrande att komma med igen och räknade ut att då det skickats in runt 3500 låtar i år så har han fått med två låtar av cirka 7000 ochdet är stort. detta gör dock inte att han känner sig som en vinnare redan. Däremot kände han sig som en vinnare förra året när Oh my god placrade sig på en tredje plats.

– Nu e det mycket mer press på en eftersom det gick så bra sist, konstaterar han men den kommer bara göra honom bättre då han gillar press. Press lär han säkerligen få så jag önskar honom all lycka till.

The Moniker, från förra året

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *