Många namnkunniga artister till Leksand och Malmö

De sista artisterna presenteras idag och det var ganska många förväntade artister till Leksand och Malmö, såsom Molly sandén, Mattias Andréasson, Andreas Johhnson, Danny, Hanna Lindblad och Lisa Miskovsky.

Både Leksand och Malmö innehåller för övrigt ganska många stora namn, I Leksand har till exempel halva startfältet artister som varit med tidigare och i Malmö kommer gruppen Dynazty få slåss mot Charlotte Perrelli, Danny, Lisa Miskovsky samt Lotta Engberg och Christer Sjögren. Är det lika bra låtar som namnkunniga artister kan det bli stenhårt i Malmö, kanske även i Leksand.

Leksand: Mattias Andréasson, Maria Ben Hajji (nytillskott i allsångskören på Skansen i somras), Love generation, Andreas Johnson, Björn Ranelid & Sara Li, Carolina Wallin Pérez, Molly Sandén och Youngblood.

leksands startfält

Malmö: Danny, Lotta Engberg & Christer Sjögren, Hanna Lindblad, Axel Algmark, Dynazty, Charlotte Perrelli och Lisa Miskovsky.

Malmös startfält

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *