Love generation om sin låt: ”Den är väldigt explosiv”

Love generation som återkommer till Melodifestivalen men de har bantat ner sig till en trio från att ha varit fyra.
– Ja precis, Mikaela kände för att göra klart skolan och andra grejer, hon kände sig klar och det är ju bara bra att hon är ärlig. Allting handlar ju om att det ska vara en vilja att hålla på. Så nu är vi en  trio.

Melanie beskriver låten på följande sätt:
– Den är väldigt explosiv skulle jag vilja säga och man kommer bli glad av den. Den är väldigt vi och det är härligt att ha en sån låt man kan, vi kan få komma fram med våra personligheter och energi.  Vi älskar den.

Vid jämförande  med låten de hade förra året så är det fortfarande dansant pop och något av en refränglåt men Just a little bit har en helt annan feeling, gladare, mer rockig och mer hoppfull och mer de, förklarar Cornelia.  En del av den förklaringen kan ligga i att låten verkligen är skriven för de.
– vi har hunnit finna oss som grupp på ett år och den har liksom identifierat sig med oss under det året. Det känns som att det är väldigt mycket vi.
– Så det är två olika grejer som liksom har mött varandra på rätt tidpunkt, vi och låten, fyller Charly i.

Vad innebär det för framförandet att kvartetten blivit en trio?
– Mer identitet skulle jag kunna tänka mig. Alla kommer ju få lite mer, den här låten ger ju väldigt mycket rum för personlig indentifiering för varje individ i gruppen och det har vi jobbat väldigt mycket med i år och det känns som verkligen vi är en trio. Det kommer kännas som mer personligt det här framträdandet, man kommer lite närmre, säger Charly.

Tjejerna tycker givetvis att de skulle vara jättekul att ta sig till finalen men deras främsta mål är att kunna göra låten rättvisa. Detta genom att ha en show som de bygger själva och som levererar samma energi, samma glada nivå som låten är, och känna att de har gett allt.

Love generation

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *