Britta bakom Andreas Johnson

Nu är det bara någon timme sedan vi slog över till nytt år. Nytt år med 32 nya Melodifestivallåtar och 32 mer eller mindre taggade artister. Om 32 dagar drar turnén igång, om 35 dagar är det dags för semifinal 1 live från Vida arena i Växjö och sedan rullar det på. Om ungefär 2,5 månad kommer vi alltså veta vilken artist och låt som får presentera oss i Baku men så långt framåt tycker jag inte vi ska blicka riktigt än. Vi har trots allt fyra semifinaler och en andra chans att avverka innan det är dags för vår svenska final.

Som ”nyårsnyhet” kan jag också nämna att Britta Bergström kommer köra bakom Andreas Johnson i Leksand, vilket hon själv berättade för inte så länge sen. Därmed blir det minst tre personer på scenen under Johnsons framförande med Peter Kvint inkluderad då.

Gott nytt (Melodifestival-) år 2012!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *