Är ni redo, Växjö?

Be mig packa för att åka upp i fjällen över en weekend eller på längre solsemester och det går hur bra som helst att packa. Att packa inför Melodifestivalturnén är en annan historia. För det första ska det rymmas i väskan och för det andra vill man ju gärna ha något med som är lite festligare. Dessutom har jag gjort missstaget att inte gå i ett par finare fodrade stövlar så jag har ingen aaaning om hur det känns att ha de på sig en hel dag. Lösningen blev att utöka utrymmet i väskan bara för dessa, suck…

Vi har kommit in i den första Melodifestivalveckan och med det har trailern för programmet börjat snurra mellan de vanliga programmen.  Coop forum, en av årets sponsorer, har här hos mig byggt upp något som liknar en tron på en scen med diverse dekorationer. I sann Melloanda förstås! Dessutom har svt kommit upp med Tredje chansen som man kan rösta på nu, det vill säga man får rösta på favoriten av ett antal bidrag som inte tog sig till finalen. Lite kul att det har gjorts en sådan med tanke på att Tess alternativt Lina (minns ej vem nu) efter deras missade finalplats i andra chansen 2010 utropade sin lysande idé för en mindre skara om att ha en tredje chans där alla som inte hade gått till final skulle få vara med. sammanträffande eller ej?

Jag hoppas att Växjö som stad bjuder till och ger lite extra schlagerstämning så att det verkligen känns att det är en Mellostad.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *