Moniker ser säker ut

The Monikers tid har kommit, det är alltså hans tur att repa. medan bandet ställts upp portionerat på dukade festbord med avkapade ben står The Moniker direkt på scengolvet. han börjar med att dirigera delar av bandet för att sedan kliva fram till mikrofonstativet. Han känns självsäker och skakar på huvudet samt gör handklapp då och då. Jag hann inte se exakt när eller hur han fick glasögon på sig men det var någon gång mellan ”Chris Isaac” och ”Brian Ferry”. I mellanpartiet där man kan luras att tro att låten tar slut stpr han med ryggen mot oss och posar, pekandes snett uppåt. När musiken återkommer med ny kraft har han fått hjälp att bli av med sitt mikrofonstativ och avslutar nära trappan med mikrofonen i handen. Bakgrunden går i rosa med svarta och vita rörliga mönster.

Några av positionerna ändrades emellertid till andra genomgången liksom glasögonen som nu inte alls var med.

Moniker

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *