Flinck är mindre stel idag

De två som avslutar klädrepet är Thorsten Flinck och Loreen. Finklädd Thorsten gör om scenen till en teater och ljussätter den i rött och vitt. Kanske han är finklädd för att slippa byta om till efterfesten sedan? Ett stort plus är att han ser mer avslappnad och alltså mindre stel ut än igår. Troligtvis kan det också se väldigt snyggt ut i tv när ridån går igen bakom honom.

Thorsten Flinck

Loreen har återigen grävt i garderoben och den här gången hittat en liten body som hon tagit på sig. Hennes ljusa tunna långa ”kappa” fladdrar av fläktarna. Inte särskilt snygga kläder. Killen som leker ninja med och runt henne bär helsvart. Låten är som tidigare sagt väldigt bra, men vet inte om jag tycker själva numret passar låten till 100%.

Loreen

Om några timmar är det dags för det första genrepet, då kommer de första hintarna om vad som går hem hos publiken.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *