Kaotiskt genrep med lysande pausnummer

Det märktes att mycket var nytt för produktionen och att det var lite andra regler. Milt sagt var det kaotiskt under hela omröstningen och i stort sett ingenting var rätt. Utöver det skedde några mindre missar SVT är nog rätt glada att detta bara var ett genrep. Genrepet inleddes i mörker och med dans men så fort skynket framför trädet fallit och de tre programledarna i glittrande kläder stod där ökade ljudstyrkan där inne. Sean Banan fick med publiken bra som klappade med i låten. Även The Moniker fick rätt bra gensvar och att hans nummer visas i fisheye på skärmen fram till första refräng snyggt på något konstigt sätt. Sarah Daen Finer som presenterade Afro-dite nämnde den moderna Melodifestivalen och drog upp Både nakenchock och bröstchock och troschock.
– sen kom jag och fick ”dödshiss”, tyckte hon.

Thorsten Flinck syntes ha hakat upp sig litegrann under sitt framträdande för vad jag minns så drog han inte ut lika mycket på orden ”när ssssstunden…”. Måhaända kan han ha varit lite nervös i början och gått för snabbt in på meningen. Loreen lyckades trilla av sitt lilla egna upphöjda scenbygge men på sången märktes det knappt och hon var snabbt uppe igen. Det är att vara profesionell. Även hon fick bra publikrespons.

Det första pausnumret är verkligen något att sitta kvar i soffan så vad ni än gör, spring inte på toa då! Gina börjar med att prata om den moderna Melodifestivalen för att sedan brista ut i sång om detta och tala om att ”det är inte bara bögarnas fest”. Apropå parodi på ”Det är bögarnas fel” som Grotesco körde på Allsång på skansen i somras. Parodi på village peopel var det också då även Sarah hakade på och fick Village people bakom sig. Sist men inte minst hakar självklart Helena Bergström på. Snälla, kan vi få detta pausnummer förlängt och få en hel musikal av det??

Andra pausnumret var Soundtrack of our lives som drog vinnarlåten från webtävlingen tredje chansen. I slutändan trots alla möjliga missar och problem under omröstningen lyckades i alla fall Abalone Dots och Deas by april koras till kvällens vinnare med äran att få sjunga om.

Helena Bergström, Sarah Dawn Finer & Gina

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *