Loreen gillar det enkelt

Att Loreen är med i år igen beror dels på att det är en bra låt och dels att hon ville få tillgång till en sådan scen igen som Melodifestivalen har.

– Det är inte varje dag man får vara med i ett sånt här stort projekt och få göra vad man vill, inför så här många människor. Så det är hur kul som helst.

Loreen tycker det är schysst med avatarträdet som står på scenen och nämner att det är mycket som händer på den, att scenen är snygg. Dock föredrar hon 2011 års scen bättre.

– Jag är mer, jag gillar enkelt. Hade jag fått bestämma hade det nog bara varit en scen med widescreen där bak o sen inget mer.

Loreen tillägger sedan att hon är en tråkmåns, men ibland kan ju faktiskt enkelt vara snyggare eller bättre, så inte behöver någon vara en tråkmåns för det. Hur Euphoria skiljer sig från fjolårets låt har hon ett snabbt och utförligt svar på. Här finns ingen större tvekan.

– Den här är nog lite hårdare i produktionen faktiskt, men gladare i melodin. Mina egna grejer som jag har de är väldigt dramatiska o melankoliska medan den här (Euphoria) har nån touch av nånting ljusare. Den är positivare än vad jag brukar, än vad man förväntar sig av mig.
Detta innebär innebär inte att Loreen tror denna går längre, utan avslutar med att säga att det kommer nog gå som det går. Hur det går, det får vi veta ikväll.

Loreen

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *