Marie Serneholt: Det kändes otroligt rätt

För Marie Serneholt som var rätt sent tillfrågad, ungefär i samma veva som alla artisterna blev klara, fanns det aldrig någon tvekan att ställa upp igen.

– Jag kände att jag hittade låten och så kändes det otroligt rätt. Så länge man har den där låten så behöver man inte tveka. Det sa jag redan förra året att jag hade skickat in en låt då, hoppades få komma med redan 2011 men då blev det programlederi istället. så att jag tycker bara det är jättekul.

När hon jämför att tävla mot att vara programledare är det framför allt tiden hon tänker på.

– Man  har ju egentligen bara tre minuter på scenen att göra sin musik o få svenska folket att de ska lyfta på luren och ringa på just dig o din låt. Annars så har man ju ett program och blir varm i kläderna och liksom ska få nervositeten att släppa, man har inte alls den tiden nu o dessutom är det ju tävling, man riskerar att åka ut efter ett program.

Når hon får beskriva låten med egna ord nämns ord som positiv och medryckande. Marie berättar att det är en väldigt effektiv refräng och liknar vid att den liksom sätter sig på en gång.den liksom sätter sig ja på en gång, poppig låt.
Hur mycket av själva numret har du varit med och bestämt?
– Jag jobbar med en jätteduktig koreograf som heter Tine Matulessy som har koreograferat hela numret så hon o jag har pratat väldigt mycket innan, sen är det hon som har satt ihop hela det här numret. Det har hon gjort jättebra.

Vid val om vilken av förra årets låtar hon helst skulle göra funderar hon först ett tag och säger att det är svårt val. Sedan väljer hon Popular.
– Det gick ju bra för Eric Saade så att jag säger hans låt.

Marie serneholt

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *