Sean Banan: Filmen och Melodifestivalen är det galnaste jag gjort

Hur är det att gå ut först av alla?

– Först var det, men vad fan man ska inte va först, sen började jag tänka men herregud topplåtarna i schlagerfestivalen har ju varit antingen först eller sist. De här Carola o Charlotte Pepperoni o alla de här. De har ju alltid varit först eller sist så det är en ära att få vara först. Samtidigt jag får äran att visa, för en gångs skull, schlagerfestivalen på en ny nivå och öppna den på en ny nivå och visa vart ribban ska stå.

Vad innehåller den ribban?

– Den innehåller humor och allt möjligt. Jag försöker visa underhållning – örongodis, ögongodis, all godis, gott o blandat.

Blev numret som tänkt?
– Det blev mer än som tänkt. Det blev, jag har inga ord. Det var obeskrivligt, klockrent.

Vad är det galnaste du har gjort i karriären?
– Filmen. Min biofilm som har premiär snart den 15 februari, det är det galnaste jag gjort för att jag har varit med om en hel del.

Och vad säger du om melodifestivalen?
– Den sätter jag på plats nio av tio, alltså plats två. Eller vet du vad, ska jag vara helt ärlig, jag kan sätta både filmen och Melodifestivalen på plats ett för att båda är lika galna men på olika sätt. I filmen gjorde jag galna saker, här var det galet för att jag fick kärlek å en nivå som jag aldrig fått tidigare där på scen.

Hur nöjd är du med numret/framträdandet?
– Jag är 100% nöjd, nej 200%.

Sean Banan posar

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *