Tippning av Växjös resultat: Sean B och Loreen till final

Sitter här och funderar på kvällens startfält och hur det kan tänkas sluta. Ganska omgående placerade jag Abalone dots på sista plats helt enkelt för att de är för anonyma, både låten och deras framträdande försvinner bland de sju andra.
Sedan har vi kvar en klunga på 7 artister och deras låtar. Med tanke på att Sean Banan under hela veckan fått väldigt god respons känner jag mig tvingad att sätta honom till final. Att han har ett fartfyllt nummer är heller inget minus för honom. Loreen har också fått bra respons av publiken. Hon har en bra låt. Visserligen ett väldigt enkelt scennummer men i hennes fall har nog det mindre betydelse, så hon får gå till final med frukten.
Dead by april är enda rockigare bidraget i startfältet och jag säger fortfarande att de kan bli farliga. Tippar att de går till Andra chansen.

Sedan då? Kvar har vi ett jäkla ormbo där det känns som att det kan gå hur som helst. Thorsten har en väldigt udda låt och en säregen röst. Marie ett tufft glittrande nummer och en glad trallvänlig låt. Afro-dites discodänga och The Monikers härliga låt men med ett helt annat nummer än 2011, där han ”backat” litegrann. Ett ord: Hjälp!
Stannade slutligen vid denna lista.

1. Sean Banan
1. Loreen
3. Dead by april
3. Afro-dite
5. Marie Serneholt
6. Thorsten Flinck
7. The Moniker
8. Abalone Dots

Blir det såhär? Tja, vi får helt enkelt se om några timmar.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *