Efterfest med både disco och pianobar

Växjös efterfest tillhör en av de bättre. Mycket för att DJ:n som spelade där körde schlagerlåtar blandat med gamla godingar som till exempel Village people. Dessutom spelade han på ända fram till 04 innan de beslutade att det var dags att tända ljuset och avbryta alla festglada.

Något champagnesprut såg jag inte till, hade de det så skedde det en stund före 24-slaget då vi var tre stycken som slagit följe dit per taxi  äntligen lyckades anlända. Lokalen var delad i flera olika rum, hela fem stycken bör det ha varit. Trängst var det i största rummet där baren, artisternas bord samt det välbesökta dansgolvet var beläget. I rummet intill stod bufféborden uppdukade med till exempel kött, lax och pajer och ännu längre in ytterligare tre rum med ståbord och några sittmöjligheter. Här i ett hörn stod också en flygel. Instrument + artister brukar ju hänga ihop så här skapades en mindre pianobar för de som tröttnat på att träna bort chokladdesserten på dansgolvet eller helt enkelt bara ville ha det lite lugnare.

Abalone Dots och Dead by april syntes en hel del på dansgolvet dit även Christer Björkman senare lyckades leta sig för en stunds dans med ytterligare några dansglada själar. The Moniker tog det lite lugnare och satt bland annat vid ett bord under samtal med några andra bekanta. Här satt även Sara Varga mitt uppe i samtal med någon bekant kille. Sean Banan verkade ibland ha klonat sig när han ena stundens sågs i baren och andra på dansgolvet. Denne artist behagade också bjuda upp undertecknad på dansgolvet, till en skivbolagstjejs stora glädje på ett helt annat skivbolag än han ligger.

Sean Banan på efterfest

De tre programledarna verkade lite lugnare och jag såg de åtminstone mest kring deras bord eller ståendes i samtal med någon. Thorsten Flinck stod under maten bakom oss men sedan syntes han knappt till något förrän då alla var på väg att gå hemåt eller fortsätta på någon egen efterfest. Då traskade han in i lokalen igen med ett brett leende på läpparna. Marie Serneholt som även hon varit lite varstans försvann sedan iväg med Sean Banan och sin skivbolagskontakt bland annat. Gissar att den efterfesten kan ha hållit på ganska länge…

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *