Andreas charmar

Det har klivit upp fyra stiliga killar på scenen. Det handlar om Andreas Lundstedt och tre enhetligt klädda dansare. Antingen är det kläderna som gör det eller så är de helt enkelt med synkroniserade i koreografin. Andreas sticker ut med sin guldfärgade kavaj medan de andta har svarat med gulddetaljer. Numret är väldigt snyggt och det märks att Andreas trivs med sin låt Aldrig, aldrig som är riktigt härlig. Tror att han kommer kunna charma till sig en ganska bra placering imorgon lördag.

Efter första genomkörningen hade de en längre konferens på scenen, där Andreas försvann ett bra tag medan dansarna pratade och testade koreografi. Till slut med alla på rad framme vid scenkanten får de frågan av Jenny som talar om hur det ska se ut, om det känns bra. Ytterligare lite prat de emellan innan det så  blir dags att dra låten en gång till, och så tredje och sista gången. Koreografin ser ut att sitta ganska bra och jag njuter av hans nummer.

Andreas Lundqvist

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *