Thomas Di Leva lägger till snurr på catwalk

Thomas Di Leva skrider in till tonerna av någon instrumental bit, som låter lite ödesaktig. Innan Thomas börjar repa ber han Dallas fixa ljudet i hans öra så han inte ska hamna efter på catwalken som igår. Sen släcks ljuset i arenan och musiken kommer igång. Nytt för idag är att Thomas snurrar runt och visar upp sig för publiken på bägge sidor om catwalken. Den förinspelade kören hörs mindre inne i arenan där visst ljud äts upp, inget konstigt med det. De manliga medlemmarna i bandet har mycket riktigt den vita jackan som visades upp igår, dock inte trummisen som är av det kvinnliga könet.

Thomas har fortfarande lite problem med kamerorna och får utpekade de två han kan fokusera på samtidigt som han får plus av koreografen för att ha hittat en viss kamera väldigt bra. Även ljusjusteringar görs men till slut sitter allting. Hur väl han går hem hos publiken får vi se en första ledtråd om ikväll på genrepet.

Thomas Di Leva

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *