tryggt stormande hav

En välbehövlig kaffepaus efter Andreas Lundstedt var bra. Nu är det så dags för Timoteijs klädrep. Tjejerna som ser säker ut i framförandet glittrar i ljust, paljetter och släp.

Deras nummer är snyggt. Scenografin är som igår, de börjar på upphöjda delar på bakre delen  av scenen och tar sig snart fram till de väntande stativen, med dansarna uppspringande från catwalken. Kläderna gör sig bra på tjejerna, med de blir det mer av en helhet mot igår. deras sång är det inget fel på, det låter bra inne i arenan och låten som redan var ganska stark har även den vuxit. Dock tycker jag att det saknas något i numret, att det är lite kalt, men förhoppningsvis ser det snyggt ut i rutan sen.

Timoteij

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *