Femman Di Leva ser det som en kul grej

Hur känns det såhär efter kvällens direktsändning?
– Jo det känns bra.

Är det inte snopet att åka ut å nära?
– Nej jag tycker det var roligt och vara med o pröva på det här. Det är mer så jag ser det. Det var en kul åkning, nu är den slut nu går jag och gör något annat. Jag känner ingen bitterhet eller så, för mig är det en lek. Det är liksom inte bara en tävling det är en fest.

Kan du tänka dig att vara med igen?
– Det vet jag inte det kan man aldrig veta.

Vad säger du om finalisterna?
– Jag tycker alla artister oavsett de som gick vidare eller de som inte gick vidare var jätteduktiga allesammans.

Hade du kunnat göra något annorlunda?
– Nej det tror jag inte. Jag tror bara att min musik kanske kräver mer än bara en genomlyssning.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *