Sonja Aldén vet hur man väcker media

Godmorgon. eller god förmiddag om det passar bättre. Idag är det lördag och dags för deltävling 2. Går Ulrik Munther till finalen ikväll? Kan David Lindgren ta hem en biljettplats? Eller varför inte Timoteij? Sonja Aldén kanske vinner hela Sveriges balladhjärtan och några till?

Apropå Sonja så vill jag nog utnämna henne till veckans artist med en stor humoristisk ådra och den som vet hur man väcker pressen. Igår fredag befann hon sig i pressrummet för att prata med en stor kvällstidning i en webbsändning. När hon var klar gick hon igenom rummet mot utgången men stannade några meter framför dörren och vände sig mot alla mer eller mindre upptagna mediemänniskor. Sonja säger sedan högt:

– Oj…hörde ni vad som hände nu?

Sådana gånger undrar man självklart vad som hänt nu, det ligger en nyfikenhet i en som vill veta vad det handlar om. Så man tittar upp. Sonja tittar mot oss, skrattar.

– Ni skulle sett era miner nu. Allihopa…

Hon skrattar och lämnar rummet. Ja se Sonja, det är i stort sett omöjligt att inte gilla denna charmiga positiva kvinna.

Sonja Aldén från torsdagens genrep

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *