Finalisterna David och Ulrik inledde festen blött

Göteborgs efterfest var mer som Göteborgsfester brukar vara. Med bra musik och trevlig lokal. Jag tog ganska omgående av den lilla mat som bjöds på buffébordet vid ankomsten men hann inte mer än ställa ner tallriken innan det blev uppståndelse runt David Lindgren och Ulrik Munther som anlänt. De fick varsin flaska, snart 18-åriga Ulrik en stor pommac, att segerspruta med. Och spruta gjorde verkligen. En sprudlande glad David passade på att spruta ner halva fotografligan som stod bredvid. De som stod i Davids målsiktet backade illa kvickt för att inte bli helt dyngsura. David och Ulrik skrattade väldigt gott åt det hela. Därefter skålades det mellan finalisterna.

David med champagnen

Nedsprutning av press
Skål!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.