Naket men finstämt av Carolina

Carolina Wallin Perez har fyra bongotrummor och två kör med sig på scenen. Pernilla Anderssons syster är mer även här och spelar på en av trummorna. Det är ett naket och enkelt nummer med enkel vit ljussättning Mellan genomkörningarna ser hon säker ut när hon ser ut över parkett och dansar lätt. Dock var det lite ljudproblam i PA:t i början som de fick abeta med. Carolina fick även kortare lektioner med koreografen var kamerorna befinner sig. På skärmarna har hon röda och vita pelare. Det finns ytterligare två instrument med på scenen och det är tamburin samt en form av marackas. Carolinas instrument, hennes röst, är klar och säker. Fin låt men det kan få det tufft på lördag.

Carolina Wallin perez

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *