Youngblood låter fortfarande svagt

På skärmarna bakom och bredvid Youngbloood panorerar siluetter av byggnader förbi, med gästinhopp av fyrverkerier. Det är mycket dans och rörelser i detta nummer då killarna rör sig ganska synkroniserat i ofta täta formationer. I koreografin ingår mycket fotarbete, att peka ut mot publiken och göra ”skamgreppet”. Mot slutet kommer samtliga i gruppen hålla i en brinnande fackla. Läckert med facklan. Ljussättningen går i svagt gult.

Mindre läckert är det med ljudet, det låter inte särskilt bra här inne i arenan när killarna sjunger, mer burkigt. Det låter i alla fall lite bättre andra gången. Om det beror på att jag förväntar mig mer tryck i sången eller om det verkligen är ljudet som spökar får nog vara osagt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *