Björn Ranelid kan också rocka loss

Björn Ranelid feat. Sara Li ha sin tid att repa nu, den sista för oss innan de publika genrepen. Sara Li glittrar som en rödmålad discokula medan dansarna har svarta klänningar i ungefär samma längd. Ranelid i sin helsvarta utstyrsel De drar igenom låten en gång.

Efteråt blir det längre sammanträde på scenen, bland annat håller en av danserskorna på att snubbla på lägsta trappsteget på vänster sida om scenen, den där inrullade trappan som Björn går upp på. Hon lägger fram idén om att de kan ”simma” istället. Förslaget gillas, testas och behålls.

Riktigt snyggt också när Björn rockar loss samt snurrar i slutet! Behåll det Björn, snälla…

Björn Ranelid

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *