Henric von Z gör gästinhopp bakom Andreas

Henric von Z har för tillfället intagit rollen som basist, iklädd dalmasrock och hatt. Väldigt passande honom, fast han tyckte basen var lite för liten.

Henric von Z agerar basist

Andreas ser ut som sig själv i sina svarta byxor, rödmönstrade ? och kavaj. Gitarristen och trummisen bär också svart medan både kören och pianisten har röda klänningar. Undantag Britta som har svart klänning.

igår kastade Andreas sin kavaj åt sidan, nu prövar han ett nytt grepp – varför inte skicka den i nyllet på den inhoppade basisten tillika studiomannen? Von Z å sin sida kastade kavajen i en snygg lång båge över pianisten.

Andreas sång är lika stark som igår och gör låten väl.

Andreas Johnson & 1/3 av kören

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *