På plats i tegera Arena

Nu sitter vi på plats i Tegera arena. Presskonferensen är redan i full gång och om cirka 40 minuter börjar dagens klädrep. Jag var först hit i förmiddags och fick lite tid att tjattra med vakten i dörren. Det visade sig att han kommer från Gävle och har med sig tre andra kollegor från Gävle för att jobba med denna turné under Leksandsveckan. Dock märks det att han är lite av en rookie i dessa sammanhang, då våra eskorter som hänger i pressrummet och hjälper oss på alla möjliga vis kom in och hälsade.

– Pressrummet har inte öppnat än, sade han till de.

När han väl förstått att det är personal välkomnades de in. Kort samtal mellan parterna, sedan gick de mot hissen och åkte upp mot pressrummet för att fixa lite innan vi över huvud taget kunde släppas in.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *