Leksand vet att bjuda på underhållning

Dalahästar

Med cirka 1 mil mellan arenan och platsen för välkomstfesten blir det lätt lite stressigt, men efter en passande buss, ombyte på rummet med mera hanns det till välkomstfesten i tid. Till vänster om entrén möttes vi av ett bord med fyllda champagneglas och knäckebröd med någon röra. Lite längre in, vid baren, välkomnades vi av spelmän som stod och spelade, trevligt lokalt bemötande alltså. Flera av deltagarna stod och lyssnade en stund efter ankomst.

På bufféns meny stod både kallt, varmt och lite vegetariskt, till exempel. Denna högg vi in på efter ett kort tal och ett ”välkommen att ta för er”. Till efterrätt fanns chokladpraliner och vanilj med hallon, den sista var himmelsk! Vi intog ett ståbord i lokalen, en bit ifrån artisternas bord. Fredrik Kempe var en av de som snabbt var framme vid maten för att ta för sig. Under kvällen minglades runt och trots att festen hölls på artisternas hotell så var flera kvar länge. Visserligen började det inre rummet där buffén dukats upp att tömmas närmare 22.45 däromkring, då de redan satt på discomusik och startat den färgglada discokulan. Istället trängdes det i baren vid ståborden och i soffgrupperna, där jag återigen stötte på Fredrik Kempe. Övriga i minglet var bland annat Youngbloods medlemmar, Love generations medlemmar, Molly Sandén och Maria Benhajji.

Vi fick även lite livemusik under kvällen av Erik Rapp som kom 9 i Junior Eurovision Song Contest förra året.

Erik Rapp

En väldigt trevlig välkomstfest som förmodligen höll på ett litet tag till efter att jag och en kollega lämnade festen, inte långt före midnatt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *