Björn Ranelid har mycket att hålla koll på

Hur har det varit att repetera inför publik nu?
Sara: Det är lite annan känsla än att repa för tom arena, det bubblar lite mer i kroppen och sådär  men jag tycker det gick jättebra. Massor av energi. Det var jättekul.
Björn: Ja så roligt har vi inte haft tidigare. Det är inte klokt, det var helt fulländat. Inga missar någonstans. Tänk o sätta det du, det skiljer amatörer från professionella.
Har det varit lätt att hålla koll på kameror med mera?
Björn: Nej, jag ska hålla reda på ordet, jag ska hålla reda på var jag ska stå… det är inte lite jag ska hålla reda på. Jag får aldrig missa ett ord. Så måste jag hålla reda på takterna och vart jag ska titta. Det måste jag lära mig och jag tycker det är roligt att lära mig det.
hur föddes texten?
Björn: En del av de orden har jag haft i mitt huvud tidigare så jag försöker hitta en poesi och en rytm och stavelse så det hänger ihop med takterna.
Oavsett hur det går, kommer ni fortsätta samarbeta?
Sara: Ja jag hoppas det på ett eller annat sätt.
Björn: Ja jag också.
Sara: Vi har väl inte riktigt bestämt men det kommer vi säkert göra.
Björn: Det kommer det bli.
Björn kommer även fram till att det inte ens är någon diskussion om de ska fortsätta vara vänner, och Sara skrattar.

Som den människa Björn är gillar han levande publik, vilket troligtvis Sara också gör trots att hon inte sa något.
– Att få komma till Leksand där människor lever med detta, tar det på allvar, inte är stygg o inte är distanserade. Det är hur roligt som helst, jätteroligt. Vi är glada att vi finns här, det är roligt att komma till en liten plats.
Björn och Sara önskades lycka till, och med tanke på både min egen känsla samt kvällens publikundersökning http://www.melodifestivalklubben.se/nyheter.php?news_id=2184 där Björn och Sara hamnade på en fjärde plats med nästan 8% så kan han mycket väl ta sig till andra chansen.

Sara Li & Björn Ranelid

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *