Nu vet Molly Sandén vad hon vill

Hur är det att vara tillbaka i Leksand?
– Det är jättekul, det är så mycket minnen i de här väggarna och tankar som bara dyker upp. Det känns som, man har varit här förut man har överlevt en gång. Det är jätteskönt att veta. Så tycker jag att Leksand har ett väldigt lugn.

Vad är skillnaden på Molly 2009 och Molly 2012?
– Skillnaden är väl att jag är tre år äldre. Det har hunnit hända massa grejer i mitt liv. Jag har gått ut skolan, tagit körkort och flyttat hemifrån, ja alla möjliga saker har inträffat och jag har lärt mig mycket om mig själv och om livet i allmänhet. Jag känner mig starkare än då. Nu vet jag mer vad jag vill än sist. Och ja nu den här gången har jag vart med i skrivit låten också och det blir en helt annan känsla på ett sätt att verkligen veta vad man sjunger om. Det bygger på mina egna erfarenheter.

Kommer det mer egenskrivet från dig framöver?
– Ja absolut. Jag skriver för fullt nu i studion. Det kommer en platta efter Melodifestivalen och det kommer nog vara väldigt mycket egenskrivet material.

Vad säger du om lördagen?
– Ingen aning, jag vill bara känna mig nöjd med mitt framträdande och att jag får fram den här känslan som jag verkligen vill förmedla.

Molly Sandén

Publicerat av

En kommentar till “Nu vet Molly Sandén vad hon vill”

  1. Pingback: Le pain | Tessan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *