Malmöveckan är igång

Då är jag på plats i Malmö, sedan knappt 2,5 timme. Sitter nu med några andra journalister i artisthotellets foajé och kollar läget. Ikväll ska vi får höra de sista 8 låtarna och få en hint om ifall vinnaren finns här i Malmö. Christer Sjögren har smitit iväg för att göra en intervju med sin kollega någonstans. Lisa Miskovsky har för ett litet tag sedan åkt iväg på torrep, och en liten stund före det satt hennes kontakt i soffgruppen här och tjattrade rent allmänt om sällskapligt allt och inget för att sedan fråga om vi visste var torrepet hölls. Min tippning var i en idrottshall om det finns någon sådan i närheten av arenan.

Dessutom har programledarna anlänt och Hanna Lindblad i tjusig röd rock passade på att hälsa med handskakning när hon ändå var igång här nere. Man kan lugnt säga att Malmöveckan dragit igång på allvar.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *