Axel Algmark veckans duracellkanin

Axel Algmark har röda fladdrande gardiner som bakgrund. Ljussättningen av scenen går i rött och vitt och från taket hänger hans mikrofon. Den står han och håller i när han inte spralligt skuttar runt på scenen medan bandet som bland annat består av pianist/tamburin, gitarr och trummor är placerad tätt ihop på ett inrullat och utvikt podium mitt på scenen. Axel ær som ett mellanting av Jimmy Jansson och Håkan Hellström och tycks inte ens stå still när han håller i den hængande micken. Han passar på att skutta ut på scenen och tillbaka för att sedan kasta sig ner på podiumet i slutet.

Låten har växt från ett barn till en ungdom eller ung vuxen och Axel är kanske inte helt tonsäker hela tiden men när det handlar om så pass små bitar blir det charmigt.

Axel Algmark

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *