Mötet mellan Lotta och Christer sker tidigt

Lotta och Christer börjar visserligen p var sida om scenen och träffas på mitten, men det mötet sker mycket fortare än jag trott igår, redan till de första raderna i texten. vid trädets stam har en trappa ställts och där har fem violinister samt ytterligare ett stränginstrument. ljussättningen går i vitt och blått. Trots deras olika röster så passar de faktiskt ihop bra och bägge tycks säkra i låt och framträdande. För den som gillar schlager lär denna sitta som en smäck.

Gillar också violinerna mot den gröna bakgrunden på skärmarna som vi ser inledningsvis samt under refrängen. I övrigt ses ett pärlband som letar sig uppåt på bakgrunden.

Lotta Engberg & Christer Sjøgren

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *