Lotta & Christer har kul på scenen, plus för mer interaktion

Lotta Engberg och Christer Sjögren promenerar på catwalken upp till scenen i sakta mak. Studiomannen säger att det borde fungera ikväll bara Lotta inte ska pussa alla på vägen upp.

Lotta är iklädd sin långa svarta mönstrade klänning men med en kortare under för att inte skapa några nakenchocker av något slag. Christer i en helt vanlig svart kostym. Det är mer interaktion mellan de idag. Lotta går runt Christer bakom hans rygg medan hon håller anden på hans axel. Sjögren å sin sida håller henne i midjan medan de ”dansar” litegrann sidledes. En söt och klämkäck schlagerbit men kanske ganska alldaglig, som får ett litet extra lyft av duettparet på scenen. Det märks också på de att de har kul på scenen, särskilt på Lotta som får ett leende på läpparna flera gånger under repetitionen.

Lotta Engberg & Christer Sjögren

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *