Välkomstfesten fortsatte på hotellbaren

Det blev en sen kväll igår. Först anlände ett tåg av män i äldre dräkter till rådhuset. Dessa placerade sedan ut sig inne i själva rådhuset. Artisterna anlände efter 20.00 och droppade in i ganska så snabb takt. Hanna Lindblad och Linda Sundblad med följde höll knappt på att få komma in då alla ville ha de på bild medan Danny som kom efter en glittrande Charlotte Perrelli försökte smita undan fotograferingen i dörröppningen. Dock fick han snällt backa tillbaka och posera inför kamerorna men valde ganska snabbt att avancera inåt.

Det första som mötte en när man klev in i salen på övervåningen var ett runt bord med meloner på. Dessa meloner hade spett med jordgubbar, marschmallows, mango och någon till frukt instuckna i sig. I mitten reste sig en hög chokladfontän. Riktigt Mumma var det! Kring denna blev det ibland ganska tjockt.

Maten var uppdelad på två bord, ett på var sida om detta iögonfallande dessertbord. Bland utbudet fanns räkor, kyckling, gubbröra, gulash, grönsaker med mera. Mestadels ståbord fanns och några få sittplatser, varav Christer Sjögren och Lotta Engberg valde att ta upp det ena bordet under kvällen. Hanna och Linda med sitt kvinnliga kompani försvann en stund ut ur salen senare på kvällen men kom tillbaka med en stor bergsprängare som ljöd. De dansade runt bland gästerna i närheten av buffén för att sedan ställa bergsprängaren på ett bord i närheten och dansa för den nyfikna roade skaran som samlades framför de. Försök gjordes också att locka upp Danny som till slut ändå drogs upp upp och anslöt sig till de för att visa upp sina dansanta färdigheter.

I övrigt hände det inte så mycket förutom minglet förstås där Marie Serneholt gärna stod tillsammans med Sandra, sin kontakt och ett gäng till i glatt samspråk under kvällen. Dynazty höll ihop under kvällen, sågs oftast mer eller mindre tillsammans. Den som nog var mest ”här och där” det var Danny som tycktes prata med de flesta i hans väg som ville prata, han fick till och med skriva autograf till en glad manlig besökare.

Trots att musiken tystnade i salen någonstans runt 22 – 22.30 så höll sig många gäster kvar ända tills ljuset tändes. Ganska snart efter det bar det vidare till artisthotellets bar där vi fastnade i några timmar innan jag lämnade platsen vid 01. Då hade de flesta artisterna lämnat baren. Det var väl Marie Serneholt och diverse skivbolagsfolk som fortfarande höll sig kvar.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *