Lisa Miskovsky är smickrad och chockad

Lisa Miskovsky som såg helt chockad ut när hon ropades upp som förste finalist till Globen grät glädjetårar vid segrarbordet i green room. Hon bekräftade att honvar i chock och inte riktigt förstod och hon tycker det är otroligt kul att svensk folket röstat fram henne, det är smickrande. Nu ska hon fira med vänner och släkten.

Charlotte Perrelli som jag  var bergsgäker skulle kommit till minst andra chansen åkte ut, precis utanför en andra chans. Men Perrelli sade själv om hon inte vet ifall hon verkligen var så nära att gå vidare då hon inte vet hur det ser ut. Hon förstod själv när det var hon och Danny kvar att det var klart, att Danny skulle ta det men verkade inte särskilt nedslagen för det.

Kring Danny flockades media så han var väldigt uppvaktad och troligtvis väldigt väldigt glad. Bör vara åtminstone. Nu ska Lisa, Danny, Charlotte och alla vi andra på fest så nu är det dags att fly pressrummet.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *