Sean Banan skalar av sig

Sean som hade en vagn i Växjö att åka in på, han går istöllet till fots upp på catwalken från green room-hållet. trolig förklaring kan vara att vagnen inte får plats här. I övrigt är numret oförändrat. Det vill säga ända tills hans river av sig sina vita byxor. Under de har han ett par korta shorts. Skratt här och där utbryter framför scenen, bland annat av personalen medan Sean och dansarna avslutar låten, dock med lite problem med capen som han inte riktigt får på sig först. Så fort musiken tystnar kan inte hans dansare hålla sig längre, hon brister ut i ett gapskratt.

En del prat och lite mer skratt hos Sean och han kumpaner så hörs Sean:

– Somliga hänger för mycket med Rickard Engfors.

Just nu pratar Engfors för övrigt med Marie och diskuterar med henne på catwalken. Srax dags för Sean att köra igen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *