Högsta betyg till Nyköpings kommunfest

Om ni tycker att det blev lite tyst här så beror det på att vi var tre personer som skulle försöka hinna med en buss så fort dagens repetitioner var över. Därefter skulle det hinnas med att fixa till sig på hotellrummet innan taxin kom för att ta mig till kvällens kommunfest. Vilken fest sedan. Jag kan helt klart säga att det var den bästa välkomstfesten på väldigt länge och det är inte bara jag som gett den detta betyget. En skivbolagstjej (icke nämnd vid namn eller bolag) skrev till och med i ett socialt medie att den var lite för bra, vilket säger en hel del.

Problemet är bara att veta var jag ska börja och sluta och hur jag ska väcka de skrivande hjärncellerna. Om ni inte blir alltför ledsna kommer därför världens bästa sammanfattning av världens bästa fest, eller något åt det hållet, imorgon efter frukost.

Publicerat av

En kommentar till “Högsta betyg till Nyköpings kommunfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *