Duellmötet: Andreas Johnson vs. Timoteij

Andreas Johnson:

Andreas som möter Timoteij tycker att allting här i andra chansen är livsfarligt egentligen. Han nämner att Timoteij är väldigt tydliga i sitt uttryck och att sådant alltid är farligt. Han hoppas heller inte möta de som har samma fanbase och såväl han som Timoteij är folkkära på sitt sätt.
– Nej, det känns jättetufft oavsett. Nu är det så att jag kommer möta de här snygga brudarna så det är bara liksom, jag får fortsätta göra mitt bästa, gå ut och landa hemma i mitt eget artisteri helt enkelt.

Några småändringar blev det i själva numret, såsom lite närmre publikkontakt som de testade på repet och behöll, samt konfettin som lades till i slutet och som han själv påpekade nog passar bra i slutet.
Har Andreas något hemligt vapen eller så mot Timoteij då? han låter höra en kort suck innan svaret kommer.
– Klackskor kanske. Jag vet inte, nej mitt hemliga vapen är att jag får gå ut o ha roligt, då tror jag det blir bra.

Om Andreas går till final så ska han bada i champagne. Det svaret kommer snabbt med ett utdraget ”baaada” samt ett lättsamt skratt som punkt på meningen. I sådana fall är den obligatoriska champagneflaskan som efter att ha skakats brukar kunna blöta ner en del, en bra start på efterfesten.

Timoteij:
När Timoteij får frågan hur det ska bli att möta Andreas Johnson berättar de att det ska bli jättespännande att se hur det går i direktsändningen.
– Han är ju fantastisk, verkligen, så ja det blir kul.

Om chanserna i den första duellen menar de att låtarna är så pass olika. Medan hans är på engelska har de en svensk låt, förutom att de har det här med instrumenten.
Själva betoningen hamnar på att de och Andreas Johnson gör två helt olika nummer vilket gör det hela svårt att jämföra men att han är folkkär o har varit i finalen liksom de.
– Vi är lika men ändå olika så att säga, det är svårt.

Stormande hav är från början på engelska men Timoteij är och har hela tiden varit en grupp som gör saker på svenska och det ville de hålla fast vid. Därför ble den på svenska istället.
– Det är ju vår grej det är det som är Timoteij.

Om de tar sig igenom sina två duellomgångar och hamnar i finalen där de vinner Bakubiljetten så vet de inte än om de ska hålla fast vid svenska texten eller köra den på engelska, så långt har det inte funderats än.
Deras vapen mot duellanten Andreas Johnson är kort och gott att de ska göra sitt bästa, samt gå ihop lite mer på scenen mot sist. Annars genomförs det på precis samma sätt som i deltävlingen i Göteborg.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *