Sarah tar fel på sångerska

Andreas Johnson fortsätter att testa sig fram med små men enkla medel. Tidigare har han ju interagerat med Anna Nilsson i kören men här var nog första gången som hans hand landade på hennes axel under deras ”möte”. Timoteij, snygga och glittrande, framför låten från start till mål med vindmaskin och allting.

I green room sedan tar Sarah Dawn Finer fel på tjej i Timoteij.

– Du Bodil som är längst…

– Cecilia påpekar den långa Cecilia.

När det retts ut talas det en stund om att se upp respektive ner på varandra. Jadå, de andra ser upp på Cecilia. Till slut kommer resultatet och Timoteij får gå samma väg som Dynazty – backstage för att förbereda sig inför en repris.

bodil  – cecilia se upp se ner.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *